Sladdgömma

Köpa en billig, praktisk och snygg sladdgömma, kabelkanal eller kabellåda online på nätet.

Klicka på länkar, bilder och annonser du hittar på sidan för att komma till företag som säljer taklampor att använda inomhus och utomhus.

Via länkarna ovan kan man hitta tips billig, praktisk och snygg sladdgömma, kabelkanal eller kabellåda.

På nätet hittar man många bilder på sladdgömma, kabelkanal eller kabellåda använda inomhus och utomhus från tillverkare, butiker och återförsäljare för att köpa sladdgömmor, kabelkanaler eller kabellådor men som också kan fungera som tips och inspiration då man ska köpa en sladdgömma för att gömma eller dölja sladdar av olika slag. Idag finns det många som säljer billig sladdgömma, kabelkanal eller kabellåda, tex. Ikea, Jula, Clas Ohlson och Rusta.


Köpa sladdgömma

Av Ikea kan man köpa en snygg och billig sladdgömma, kabelkanal eller kabellåda för att dölja och gömma sladdar av olika slag. Bilderna nedan på sladdgömmor är från Ikeas hemsida. Om den vänstra sladdgömman : Ladda mobil och mp3-spelare och göm både laddare och grenkontakt under locket. Hål i locket och på båda kortsidorna för sladdar. Upphöjd botten med lufthål som leder bort värmen från laddarna. Om den högra sladdgömman : Håller rummet snyggt och prydligt, eftersom du kan dölja kablar, grenuttag och förlängningssladdar i lådan medan du laddar din utrustning.

sladdgömma sladdgömma

Nedan annonser från tillverkare, butiker och återförsäljare för att köpa billig sladdgömma, kabelkanal eller kabellåda använda inomhus och utomhus online på nätet. Genom att besöka dessa butiker kan du köpa en snygg och billig sladdgömma samt hitta tips, ideer och inspiration för att välja en sladdgömma.

Nedan bild till vänster en sladdgömma hämtad från Designtorget. Besök Designtorget för att se deras utbud av sladdgömma, kabelkanal eller kabellåda. Om denna sladdgömma : Sladdgömman Hideaway samlar alla laddare och gömmer undan sladdar till diverse elektronisk utrustning på ett snyggt sätt. Sladdgömman är tillverkad av brandsäker plast och botten har ventilationshål för att motverka att behållaren blir för varm. Ett nedfällt antislip-lock förhindrar att apparaturen glider av. Tack vare silikonfötter står sladdgömman stadigt på golvet.

sladdgömma

Av Clas Ohlson och Jula kan man köpa en snygg och billig sladdgömma, kabelkanal eller kabellåda. Nedan till vänster bild på en sladdgömma från Clas Ohlson. En sladdgömma som håller ordning på kablar och grenuttag. Döljer grenuttag, anslutna kontakter och eliminatorer. Drar till sig mindre damm och underlättar städningen. Praktisk bakom TV:n, på kontoret eller för modem-/teleutrustning. Nedan till höger en kabelkanal från Jula. Längdanpassad kabelkanal för att dölja kablarna till och från teven. Skruvar samt självhäftande tejp ingår.

sladdgömma sladdgömma

Billig sladdgömma

Nedan länkar till butiker och återförsäljare för att kunna köpa billig sladdgömma, kabelkanal eller kabellåda använda inomhus och utomhus. Besök dessa företag för att hitta det som bäst passar för att dölja eller gömma din sladdar.

Clas Ohlson Designtorget Jula
Rusta Belysningsdesign IKEA
Jula Jysk

Sladdgömma

Nedan sidor som sajten innehåller. På denna sida via länkar och annonser köpa en snygg och billig sladdgömma, kabelkanal eller kabellåda använda inomhus och utomhus samt annat som hör ihop med lampar och sladdar.

HEM Taklampa badrum Taklampa barnrum
Taklampa kök Taklampa sovrum Taklampa vardagsrum